Autorizare electricieni din punct de vedere SSM

Conform legislatiei aflata in vigoare, respectiv HG 1146/2006, "Instalatiile sau echipamentele de munca electrice trebuie sa fie exploatate, intretinute, reglate, reparate si puse sub tensiune numai de catre personal calificat in meseria de electrician autorizat din punctul de vedere al securitatii muncii. Autorizarea personalului pentru lucru la instalatiile tehnice electrice in activitatile de exploatare, intretinere si reparatii trebuie sa se realizeze, conform regulamentului pentru autorizarea electricienilor din punctul de vedere al securitatii muncii, pe baza de examen medical, psihologic si test de verificare a cunostintelor profesionale, de securitate si sanatate in munca si de acordare a primului ajutor".

Compania noastra ofera servicii autorizare electricieni (inalta si joasa tensiune) din punct de vedere SSM la sediul firmei dumneavoastra, eliberand talon de electrician autorizat, la cele mai competitive preturi de pe piata, asigurand totodata cele mai inalte standarde de calitate.

Ce cuprind aceste servicii de autorizare electricieni din punct de vedre SSM

  • Vom verifica datele din dosarul de solicitare, asigurandu-ne ca totul este in regula, in special rezultatele examinarii medicale astfel incat sa corespunda cu cerintele specificate in fisa de examinare pentru autorizarea electricienilor din punct de vedere al securitatii muncii.
  • Ne vom ocupa de examinarea cunostintelor si aptitudinilor celor care solicita autorizarea, atat pe parte profesionala cat si pe parte de SSM, prim ajutor (scoaterea de sub tensiune a victimelor, acordarea primului ajutor).
  • Consemnam concluziile examinarii pentru grupa de examinare SSM si aducem la cunostinta celui examinat concluziile comisiei de examinare.
  • Emitem si completam talonul de autorizare, conforma cu fisa de examinare, vizat de presedintele comisiei de examinare.

Firma noastra detine personal calificat, abilitat conform legilor in vigoare sa presteze servicii de autorizare electricieni Timisoara, joasa si inalta tensiune, din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca. Nu ezitati sa ne contactati in legatura cu eventuale nelamuriri si/sau intrebari referitoare la acest serviciu de autorizare electricieni, pe care-l putem presta atat in Timisoara cat si in judetele din sud-vestul tarii.

Securitatea si siguranta la superlativ