Coordonare santiere

Conform, HG 300/2006 si legii SSM 319/2006, santierele temporare sau mobile AU OBLIGATIA  sa implementeze proceduri optime in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca, atat pentru faza de proiectare cat si pentru faza de executie.

Compania noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne si rapide servicii de coordonare santiere, avand in spate personal calificat in institutii SSM cu peste 900 de angajati. Vom reusi sa intocmim planul SSM pentru coordonarea santierului in faza de proiect in cel mai scurt timp posibil si de asemenea, vom reusi sa coordonam activitatea SSM a santierului si in timpul executiei fara probleme, la cele mai convenabile preturi. (Preturile noastre sunt negociabile pentru fiecare lucrare in parte si difera, evident, in functie de complexitate). De asemenea, ale noastre servicii de coordonare santiere Timisoara in faza de executie includ relatia cu ITM si vizite la locul constructiei, conform intelegerii cu beneficiarul si a legislatiei aflate in vigoare in acest moment.

Ce cuprind serviciile de coordonare santiere oferite de compania noastra

  • Ne asiguram si gestionam corespunzator aplicarea articolelor 51 si 52 din HG 300/2006
  • Elaboram cele mai moderne planuri de securitate si sanatate tinand cont atat de regulile aplicabile fiecarui santier in parte cat si de activitatile de exploatare ce au loc in cadrul sau.
  • Punem la punct dosarul de interventii ulterioare tinand cond de asemenea de tipul lucrarilor desfasurate pe santier. Acest dosar va contine informatii si prevederi utile SSM de care se va tine cont in etapele viitoare ale lucrarilor.
  • Modificam planul de securitate si sanatate in munca de fiecare data atunci cand se aduc modificari proiectului si-l transmitem la timp tuturor celor abilitati sa-l primeasca, in functie de responsabilitati.
  • Completam corect si fara greseli registrul de coordonare specific acestui serviciu
  • Trimitem in timp util documentele intocmite (planul de securitate si sanatate, registrul de coordonare si dosarul de interventii ulterioare) tuturor celor abilitati: beneficiar/manager de proiect/ coordonator SSM daca exista.
  • Participam activ la toate sedintiele si intrunirile organizate de beneficiar sau de catre managerul de proiect in vederea unei mai bune si corecte implementari a planului de securitate si sanatate in munca pe santier.
  • Stabilim alaturi de beneficiar sau managerul de proiect toate masurile legale ce trebuie loate in materie de securitate si sanatate in munca pe santierul respectiv, incercand mereu optimizarea costurilor si cresterea nivelului de siguranta.
  • Suntem atenti la toate interferentele aparute pe santier si adaptam planul de securitate si sanatate in munca in functie de acestea, oferind intotdeauna cele mai eficiente solutii.

Mare atentie, nu oricine poate sa presteze servicii de coordonare santiere Timisoara. Doar cei care au calificare in acest sens ori experienta profesionala de minim 5 ani in arhitectura sau constructii pot ocupa aceasta functie. Compania noastra ofera servicii de coordonare santiere in mod legal, oamenii nostri detin atat experienta in domeniu cat si calificare, atestare profesionala de specialitate.

Securitatea si siguranta la superlativ