Despre noi

Compania noastra, First Business Protect, vine in sprijinul clientilor oferind servicii de securitate si sanatate in munca (protectia muncii) atat agentilor economici privati, cat si institutiilor publice, de stat. Oferim servicii din cele mai diverse in ceea ce priveste siguranta si securitatea in munca, de la intocmirea documentatiei specifice SSM, servicii de evaluarea riscurilor si cercetarea accidentelor de munca, pana la servicii de verificari extinctoare si PRAM (prin intermediul partenerilor nostri).

Firma noastra dispune de angajati competenti, care au peste 6 ani vechime in acest domeniu, reusind in trecut sa coordoneze institutii SSM cu peste 900 de angajati. Suntem specializati in punerea in practica a sistemului integrat de management si suntem de asemenea printre cei mai buni din tara in ceea ce priveste domeniul achizitiilor publice SSM.

Aceste servicii servicii de securitate si sanatate in munca (protectia muncii) oferite de noi sau prin intermediul partenerilor nostri de nadejde au drept scop principal reducerea probabilitatilor de aparitie a accidentelor la locul de munca, evitarea amenzilor din partea ITM cauzate de o documentatie SSM necorespunzatoare sau de un grad de echipare pe parte de protectie a angajatilor necorespunzator, evitarea situatiilor neplacute in care pot aparea chiar dosare penale pentru angajatorii care nu iau masurile legale de securitate si sanatate in munca. Nu in ultimul rand, serviciile oferite de firma noastra au drept scop eliminarea birocratiei din compania dumneavoastra si o mai buna relatie cu institutiile de control ale statului pe parte de SSM.

Pana in acest moment, am colaborat cu succes pe parte de servicii de securitate si sanatate in munca (protectia muncii) cu companii din domeniul energetic, cu firme din domeniul constructiilor, al transportului feroviar si rutier, al macaralelor pneumatice, al depozitelor de marfuri inclusiv combustibil, al pazei si protectiei , etc. Cea mai bogata experienta pe care personalul nostru o detine, se afla in prestare servicii cercetare accidente de munca, cercetare evenimentelor patologice si bolilor profesionale.

Desi suntem o companie specializata in servicii de securitate si sanatate in munca (protectia muncii) aflata la inceput de drum, suntem inarmati cu pasiune pentru ceea ce facem, cu seriozitate, corectitudine si nu in ultimul rand, cu chef de munca. Garantam cu propria reputatie calitatea serviciilor SSM oferite si ne luam angajamentul ferm ca incercam personalizarea solutiilor in functie de necesitate astfel incat sa obtinem un pret optim pentru dumneavoastra. Nu in ultimul rand, in caz de nevoie, ne putem deplasa oriunde in judetul Timis, chiar si in judetele sud vestul tarii.

Pentru orice intrebare legata de compania noastra, de serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul paginii de CONTACT sau la numerele de telefon disponibile pe site.

Securitatea si siguranta la superlativ