Protectie civila

Oferim servicii de protectie civila la cele mai bune preturi, in termenii legii 481/2004. Aceste servicii de protectie civila includ atat pregatirea populatiei dar si a angajatilor diverselor companii/institutii publice, pregatirea serviciilor voluntare sau private pentru situatii de urgenta, pregatirea personalului cu functie de conducere in domeniul protectiei civile, precum si a personalului de specialitate.

Asiguram toata gama de servicii de protectie civila Timisoara si consultanta institutiilor publice si agentilor economici aflati in localitati ce se confrunta cu probleme, coordonam activitatea de prevenire, protectie si interventie in situatii de urgenta, precum si organizarea restabilirii capacitatii de interventie a serviciului de urgenta voluntar sau privat pentru situatii de urgenta la incheierea misiunilor specifice. Oferim aceste servicii de protectie civila oriunde in Romania, in special in zona de vest si sud-vest.

Prin intermediul acestor servicii de protectie civila Timisoara, ne putem ocupa de urmatoare probleme

 • Planificam activitati proprii si coordonam activitatile echipelor de lucru, asigurand in acelasi timp dezvoltarea profesionala a membrilor echipelor. Putem de asemenea coordona planificarea masurilor de protectie civila.
 • Elaboram planuri de protectie, cutremur, accident tehnologic, furtuna, inundatii, avizate de catre I.S.U.
 • Consiliem conducerea diverselor institutii cu privire la masuri de protectie civila
 • Monitorizam implementarea masurilor de protectie civila
 • Gestionam bunurile din patrimoniu
 • Intocmim analiza de risc d.p.v.d. al protectiei civile, in functie de tipurile de riscuri, asigurand identificarea corecta, monitoriarea si evaluarea factorilor generatori de evenimente periculoase.
 • Stabilim si urmarim indeplinirea masurilor si a actiunilor de prevenire si de pregatire a interventiei in functie de incadearea in clasificarea de protectie civila.
 • In baza criteriilor de performanta elaborate de I.S.U., intocmim documentatia aferenta si organizam servicii de urgenta voluntare sau private care dispun de forte si mijloace capabile sa intervina operativ si eficient in cazul situatiilor de protectie civila.
 • Organizam, conducem si intocmim planurile de desfasurare a exercitiilor si aplicatiilor de protectie civila desfasurate de unitatile economice
 • Organizam instruirea si pregatirea personalului incadrat sau a echipelor specifice de protectie civila
 • Aducem in prim plan masuri in domeniul situatiilor de urgenta ce necesita alocare de fonduri din bugetul propriu, in vederea desfasurarii activitatilor pentru situatii de urgenta
 • Stabilim regulile si masurile de protectie specifice, corelate cu riscurile previzibile la utilizare, manipulare, transport si depozitare a substantelor chimice, periculoase si a deseurilor nocive, incadrate conform legislatiei in vigoare.
 • Inspectam si intocmim documentatia in vederea dotarii spatiilor de adapostire ALA

Va stam asadar la dispozitie cu servicii de protectie civila complete, prestate de personal calificat si autorizat, avand in spate o bogata experienta pe parte de securitate si sanatate in munca.

In cazul in care aveti intreg dosarul pentru servicii de protectie civila cu documentele cerute de lege intocmit deja, se poate face direct un audit Protectie Civila fara sa mai fiti nevoiti sa platiti documentatia. 

Securitatea si siguranta la superlativ