Verificare extinctoare si instalatii de limitare si stingere a incendiilor

Conform legislatiei in vigoare (legea 307/2006), fiecare agent comercial/institutie publica are obligatia sa intocmeasca un plan de instruire pentru stingerea incendiilor si sa contracteze servicii de verificare extinctoare in functie de caz. Acest plan cuprinde si necesarul de dotare al societatii/institutiei cu mijloace de stingere si prima interventie in caz de incendiu.

In dotarea standard, in functie de activitate, se aduc in incinta extinctoare cu pulbere, cu spuma mecanica, cu dioxid de carbon sau cu apa pulverizata, care sa asigure atat o interventie in siguranta in caz de incendiu cat si eliminarea situatiei de urgenta.

Tot conform legislatiei in vigoare, extinctoarele trebuie verificate o data la 12 luni daca sunt pe baza de pulbere si Co2 (dioxid de carbon) si o data la 6 luni daca sunt pe baza de spuma.

Compania noastra ofera prin intermediul partenerilor cele mai rapide si corecte servicii de verificare extinctoare, la cele mai bune preturi de pe piata.

De asemenea, partenerii prin intermediul cărora prestam servicii de verificare extinctoare Timisoara au o vechime pe piata suficient de mare, vechime care atesta nivelul de seriozitate pe care noi il garantam.

Securitatea si siguranta la superlativ